Όσο η Apple η Google και η Microsoft έχουν ριχτεί στην μάχη των smartwatch η νέα "τάση" της μόδας ακούει στο όνομα Smart Rings

Κατασκευαστές έχουν επικεντρωθεί στην δημιουργία "έξυπνων" δαχτυλιδιών, προσπαθώντας να δώσουν όλο και περισσότερες λειτουργίες στο μέλλον. Τα δαχτυλίδια αυτά είναι σχεδιασμένα ώστε να σας ενημερώνουν για τις εισερχόμενες κλήσεις στο κινητό σας ή για τις τελευταίες ειδοποιήσεις από το Facebook ή to Twitter σας. 

Μπορείτε ακόμα να ελέγξετε την κάμερα του κινητού σας, να πραγματοποιήσετε εξερχόμενες κλήσεις και να αναπαράγεται μουσική, με μόνο μερικές κινήσεις των δαχτύλων σας.
Τα νέα Smart rings διαθέτουν bluetooth και έτσι μπορούν να συνδεθούν με άλλες συσκευές όπως πληκτρολόγιο ή ποντίκι  ή ακόμα μερικά μοντέλα διαθέτουν, και θύρες USB. 
Ωστόσο οι τιμές τους παραμένουν τσουχτερές αλλά οι κατασκευαστές επιμένουν ότι σύντομα θα είναι ένα καθημερινό αλλά απαραίτητο αξεσουάρ.

Συγκεντρώσαμε μερικά από τα "λατρεμένα" και σας τα παρουσιάζουμε.

Smarty Ring

Μια μικροσκοπική οθόνη εμφανίζει ειδοποιήσεις από το smartphone σας, καθώς σας επιτρέπει να κάνετε τις εξερχόμενες κλήσεις σε προκαθορισμένους αριθμούς. Διαθέτει έλεγχο μουσικής και έλεγχο κάμερας. Λειτουργεί επίσης ως ένα ψηφιακό ρολόι, φορτίζει ασύρματα και φαίνεται φοβερό.




MOTA SmartRing

Διατίθεται σε «δύο επιβλητικά χρώματα" - αυτό του μαύρου ή άσπρου - συνδέστε αυτό το δαχτυλίδι μέχρι το smartphone σας μέσω Bluetooth και θα δονείται για να σας ειδοποιεί για εισερχόμενες, κείμενα, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και κοινωνικής ειδοποιήσεις.







Fin Ring


Αυτό το δαχτυλίδι είναι σχεδιασμένο για τον  αντίχειρα σας και  επιτρέπει να ελέγχετε οποιαδήποτε έξυπνη συσκευή με την κίνηση αντίχειρά σας πάνω από τα δάχτυλά σας. Με την αναγνώριση των διαφόρων τμημάτων των δακτύλων σας μπορεί να μετατρέψει την παλάμη σας σε ένα αλφαριθμητικό πληκτρολόγιο.


Altruis


Το altruis σας ειδοποιεί όταν το τηλέφωνό σας παίρνει ειδοποιήσεις από επαφές και μηνύματα με ειδικό κλειδί , επιτρέποντάς σας να δέχεστε ειδοποιήσεις για  το υπόλοιπο της ημέρας σας, χωρίς να ενοχλείστε από ειδήσεις ή οποιεσδήποτε άλλες κοινοποιήσεις που δεν σας ενδιαφέρουν.




Moodmetric Ring

Είναι ζευγάρι με ένα smartphone app για να έχετε άμεση ανατροφοδότηση σχετικά με τη διάθεση και το συναίσθημα σας, με τη μέτρηση ηλεκτροδερμικής δραστηριότητας. Όταν το τοποθετήσετε στο δάχτυλό σας τότε σε κάθε περιστροφή του δαχτυλιδιού γύρο από το δάχτυλό σας  θα έχετε μια ακριβή μέτρηση.
Το μοντέλο είναι εφοδιασμένο και με usb θύρα.