Όταν η δημιουργικότητα, η συνεργασία, η έρευνα, η ανάπτυξη και φυσικά η μάθηση, είναι το αντικείμενο σας, αυτό που όπως λέμε "το έχετε " τότε το μόνο που μένει είναι να αποκτήσετε και το δικό σας χώρο.
Το Hackerspace.gr [HSGR] είναι ένας ανοιχτός χώρος, μια ενεργή κοινότητα ανθρώπων με ιδέες που πηγάζουν από τη φιλοσοφία του Ελεύθερου Λογισμικού.
Η ιδέα τους πηγάζει από το Ελεύθερο κι Ανοιχτό Λογισμικό (Free / Open-Source Software), από τις ανοιχτές ιδέες, μα κυρίως από την ανάγκη μας να μοιραζόμαστε με τον υπόλοιπο κόσμο τις εμπειρίες που έχουμε αποκτήσει μέσα από την ενασχόλησή μας με το Ελεύθερο κι Ανοιχτό Λογισμικό.

"Όπως ακριβώς μοιραζόμαστε τον κώδικά μας, έτσι θέλουμε να μοιραστούμε και τις ιδέες μας." Καθημερινά μέσω διαδικτύου διαμοιράζουμε δεδομένα κι αντιλήψεις, προβλήματα και λύσεις, από το σπίτι ή την εργασία μας. Γιατί λοιπόν να μην το κάνουμε από κοντά;

Το hackerspacegr θα το βρείτε στην Αμπατιέλλου 11 Αθήνα, 3 στενά νότια του ΗΣΑΠ Αγ. Ελευθέριος. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα τους.


IT Special Advisor