apokleismos-apofoiton-eap-apo-diagonismo-asep
Ο αποκλεισμός αφορά αποφοίτους του ΕΑΠ σε  Σπουδές στο Ευρωπαϊκό και Ελληνικό Πολιτισμό , Ισπανική Γλώσσα και Πολιτισμός, Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών, Πληροφορική, Σπουδές στις Φυσικές Επιστήμες.

 Ο αποκλεισμός αυτός αποτελεί το δεύτερο πλήγμα, ιδιαίτερα στον κλάδο της Πληροφορικής, μετά από την  απαξιωτική στάση του ΕΟΠΠΕΠ για αναγνώριση της Πληροφορικής ως αυτοτελούς Επιστήμης .
Σχετικά με την εύλογη διαμαρτυρία του συλλόγου αποφοίτων του ΕΑΠ που αφορά τη προκήρυξη του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων με αριθμό  1Κ/2017/28-2-2017 η  Διοικούσα Επιτροπή του Ε.Α.Π.  επιθυμεί να κάνει γνωστά τα εξής :

Μόλις  έγινε γνωστή η σχετική προκήρυξη και ο αποκλεισμός απ’ αυτήν των αποφοίτων του Ε.Α.Π. , απεστάλη η συνημμένη επιστολή με αρ. πρωτ. 113/ 1-3-2017 από τη  Διοικούσα Επιτροπή του Ε.Α.Π. στο Α.Σ.Ε.Π. . Η επιστολή αυτή κοινοποιήθηκε στα Υπουργεία Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Συγχρόνως ενημερώθηκαν και οι αρμόδιοι ανώτεροι υπάλληλοι του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης. Σε κάθε περίπτωση η Διοικούσα Επιτροπή όπως άλλωστε προκύπτει και από το περιεχόμενο της επιστολής θεωρεί άδικο τον αποκλεισμό των αποφοίτων του Ιδρύματος από την ως άνω προκήρυξη.
Διαβάστε την Επιστολή του ΕΑΠ εδώ.

Θέλετε να λαμβάνετε πρώτοι τις ενημερώσεις μας; εγγραφείτε τώρα