Το Open Coffee επιστρέφει ανανεωμένο και πιο δυναμικό από ποτέ στο Ηράκλειο της Κρήτης, στις 4Μαρτίου, στο δημιουργικό χώρο του Comeet , στην οδό Λουκά Πετράκη 3.

Κάτι καινούργιο ετοιμάζεται, λοιπόν, αλλά πάντα με την ταυτότητα και το στυλ του Open Coffee, χωρίς επίσημες ενδυμασίες και γραβάτες. Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 18:30 και το Crop-Roastery_Brewery θα είναι μαζί μας, προσφέροντας μυρωδάτο καφέ πριν ξεκινήσουν οι ομιλίες.

Στους ομιλητές είναι η Ζαχαρένια Ατζιτζικάκη, Lead Designer σε μια από τις πιο επιτυχημένες ελληνικές start-ups, την Workable. Διαχειρίζεται remotely μια ομάδα ταλαντούχων designers από το σπίτι της στο Ηράκλειο, βοηθώντας τους να σχεδιάσουν ένα χρηστικό εργαλείο προσλήψεων, που πλέον χρησιμοποιείται από 6.000 εταιρείες καθημερινά. Μία από τις καινοτομίες του συγκεκριμένου εργαλείου είναι η εύκολη πρόσβαση που έχει ο ενδιαφερόμενος σε ανοιχτές θέσεις εργασίας, μέσω του Linkedin λογαριασμού του. Στη συνέχεια η κάθε επιχείρηση μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε χιλιάδες βιογραφικά τους κατάλληλους υποψηφίους για μία θέση.

Συμμετοχή θα έχει και η Openichnos μια Κρητική start-up εταιρία με μια καταξιωμένη ομάδα, που αποτελείται από αποφοίτους του Τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κρήτης, καθώς επίσης, από ακαδημαϊκούς και ανθρώπους της βιομηχανίας. Η εταιρία δημιούργησε την πρώτη ενεργειακά αυτόνομη συσκευή εντοπισμού σκαφών, που σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε στην Ελλάδα. Ως ατού της έχει τη χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, τον άριστο εντοπισμό σκαφών σε παγκόσμια κλίμακα, χωρίς να αφήνει περιθώρια λάθους, ενώ ταυτόχρονα παρέχει υπηρεσία έκτακτης ανάγκης. Η Openichnos συμμετείχε και κατέκτησε το 1 ο Βραβείο στον 3 ο διαγωνισμό BlueGrowth ενώ, προκρίθηκε στους 25 η μιφιναλίστ του διαγωνισμού του MIT Enterprise Forum Greece.

Το Open Coffee Heraklion είναι ένα μέρος συνάντησης για ανθρώπους που δημιουργούν ή θέλουν να δημιουργήσουν, για εκείνους που είτε εργάζονται είτε ενδιαφέρονται για το χώρο της τεχνολογίας. Αυτούς που θέλουν να ασχοληθούν με το επιχειρείν και να γνωρίσουν ανθρώπους μέσα από το χώρο αυτό, να ανταλλάξουν ιδέες ή να βελτιώσουν τις ήδη υπάρχουσες.

info:
Κράτηστε θέση τώρα στο www.meetup.com/opencoffeeher .
Περισσότερες πληροφορίες θα βρεις στο blog μας www.opencoffeeheraklion.gr , στη σελίδα μας στο Facebook www.facebook.com/opencoffeeher και στο Linkedin www.linkedin.com/company/open-coffee-heraklion .


Θέλετε να λαμβάνετε πρώτοι τις ενημερώσεις μας; εγγραφείτε τώρα
IT Special Advisor